top of page

 

Aktivni sobotni dopoldnevi so namenjeni otrokom, ki želijo sobotno dopoldne preživeti ustvarjalno, v gibanju, v ritmih glasbe in predvsem zabavno, skupaj s svojimi prijatelji, vrstniki. Pridružijo se lahko vsi otroci, predšolski in šolski ter tudi otroci s posebnimi potrebami.

 

Sobote bodo pestre in zanimive, saj se bodo vse odvijale po določeni tematiki. Vključili bomo igro, gibalne aktivnosti, mini tekmovanja, ustvarjalne dejavnosti, ples, lutkovne predstave, ... Za popestritev sobotnih dopoldnevov, bomo povabili tudi kakšnega znanega Slovenca, športnika, glasbenika.

 

O izvedbi tematskih sobotnih dopoldnevov vas bomo obveščali sproti. Spremljajte naše novice na spletni strani ali preko Facebook profila Igralnica TIA.

Za aktivne sobotne dopoldneve smo se odločili, ker vemo, da starši kdaj pa kdaj sobotno jutro potrebujejo zase. Naj bo to čas, ki ga potrebujejo za ureditev hiše, nakupe ali le kavico v dvoje. Starši to potrebujejo in si brez slabe vesti to tudi zaslužijo!

DATUMI NASLEDNJIH AKTIVNIH SOBOT:

17. 10. 2015

PRIPRAVE NA HALLOWEEN

 

To soboto bomo sigurno preživeli drugače. Malo bolj podrobno se bomo spoznali s tako imenovanim "praznikom Halloween". Buče, čarovnice, pajki, sveče, ... nič nam ne uide. Izdelovali bomo duhce v kozarčkih, ki svetijo s pomočjo čajne svečke ter grozne pajke. Lepo vabljeni vsi otroci, ki si želijo soboto preživeti v naši igralnici, drugače, aktivno in zabavno. 

 

KDAJ: sobota, 17. 10. 2015, 9.00 - 12.00

KJE: Igralnica TIA, Glavna cesta 24, Naklo

CENA: 10 €

 

Za ves material poskrbimo mi, otroci morajo imeti seboj le copatke. Poskrbeli bomo tudi za napitke ter sadno malico. Starši na delavnici niste prisotni in si lahko vzamete 3 urice časa zase. Izkoristite jih, da boste sobotno popoldne preživeli polni energije s svojimi otroki.

 

Na voljo le še nekaj mest!

 

Veselimo se ponovnega rajanja in pravljičnega ustvarjanja z malimi ustvarjalčki! 

 

bottom of page