DOPOLDANSKE ŽIRAFINE URICE

Tudi otroci, ki še ne obiskujejo vrtca potrebujejo druženje s sovrstniki in igranje v stimulativnem okolju. Žirafine urice bodo vsebinsko razgibane, saj vsebujejo elemente ustvarjanja, gibanja, glasbe, ritma, senzorike, igre, itd.

V dopoldanskem času v igralnici 2-krat tedensko potekajo žirafine igralne urice. Namenjene so vsem otrokom, ki ne obiskujejo vrtca, vseeno pa potrebujejo stimulativno okolje ter druženje z vrstniki. Urice so vsebinsko razgibane, saj vsebujejo elemente ustvarjanja, gibanja, glasbe, ritma, senzorike, igre, itd. Prizadevali si bomo, da se bodo otroci počutili sproščeno in veselo, ter da se bodo z veseljem vračali v našo igralnico po nove dogodivščine, znanja in izkušnje.

 

Urice želimo ponuditi tistim varuškam ter mamicam, ki imajo otroke doma, a jim težko ponudijo tako prijetno in stimulativno otroško okolje. 

 

Vaši malčki se uric lahko udeležijo 1-krat ali 2-krat tedensko. Na urice se je treba prijaviti vnaprej, saj je število mest omejeno, hkrati pa želimo imeti program pripravljen glede na sposobnosti in starost otrok, ki se nam bodo pridružili. 

Urice potekajo ob TORKIH in ČETRTKIH od 8.30 do 11.30 ure. Poskrbljeno je za prijetno vzdušje ter sadno ali mlečno malico.

Galerija:

OPOMBA: Starši se sami odločijo katero aktivnost bo otrok obiskoval. V primeru, da bo otrok preveč izstopal ali motil delo drugih, si pridržujemo pravico, da ga prestavimo v drugo skupino. Želimo delati za dobro vseh otrok, zato bomo v primeru več otrok s posebnimi potrebami, oblikovali manjše homogene skupine, kjer bodo vsi otroci prišli do izraza. Pedagogi in terapevti bomo sodelovali s starši in skupaj poskušali najti najboljšo rešitev za otroka, njegovo funkcioniranje in razvoj.

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA