ROJSTNI DAN V NARAVI

IGRALNICA POD KROŠNJAMI DREVES IN MED PROSTRANIMI TRAVNIKI NAM PONUJA NEPOZABNO GOZDNO PUSTOLOVŠČINO.

V trenutnih razmerah smo se odločili, da našo ponudbo nekoliko prilagodimo in jo še nadgradimo. Ker nam je zdravje vaši otrok najpomembnejše, smo pripravili praznovanja v naravi, kjer bomo raziskovali gozd, tekali po prostranih travnikih, preskakovali potoke, ustvarjali iz naravnih materialov, plezali, iskali zaklad, se igrali in spoznavali živali. Seveda ne bo manjkalo niti pogostitve v obliki piknika.

Preberite si kakšne možnosti ponujamo in izberite najboljše za vašega otroka. Če si vaš otrok želi nepozaben rojstni dan, ste sigurno na pravem naslovu. 

V trenutni situaciji nam je najpomembnejše zdravje vaših otrok, ob enem pa jim želimo pričarati tudi nepozabne zabave ob praznovanju rojstnih dni zato smo nekoliko prilagodili našo ponudbo. 

Otroke čaka

GOZDNA ZABAVA,

kjer bo naše igrišče in igralnica,

 PROSTRANA NARAVA

 

Celotno zabavo lahko izvedemo v naravi ali pa del zabave izvedemo v igralnici, drugi del pa v naravi. 

 

Kako izgleda naše zabava v naravi?

Igrali se bomo pod krošnjami dreves, raziskovali, vonjali in tipali gozd, plezali, preskakovali ovire, tekali po prostranih travnikih ter iskali zaklad, ki nam ga ponavadi skrije navihan škrat Jaka. Gozdna pustolovščina bo v celoti izvedena v naravi. Dobili se bomo na dogovorjenem mestu in se tja tudi vrnili. Vsa natančna navodila boste prejeli v vabilih.

Pogostitev bo potekala v gozdu pri "mlinčkih", na travniku (v obliki piknika) ali v primeru slabega vremena pod kozolcem. 

Vsekakor upoštevamo tudi vaše želje oziroma želje vaših otrok in se prilagodimo.

Naj vam samo namignemo, da lahko izvedemo tudi tematsko animacijo v naravi (Kekčeve ukane, Iskanje škrata Jaka, V indijanski vasi, Gusarka dogodivščina, Mavrični samorog, Športne igre z žirafico Tio, Ninja želve, Skrivnostni svet dinozavrov ...)

Gozdne zabave so primerne za otroke od 4. leta starosti dalje.

Paket animacije v naravi vključuje:

- 2,5 ure animacije in neskončne zabave,

- iskanje zaklada (sladke prigrizke),

- pijačo, hrano (pice, pomfri, piščančje medaljone),

- pribor za pogostitev,

- po želji poslikavo obraza,

- vabila v elektronski obliki,

- nekaj fotografij v elektronski obliki.

Cena za 10 otrok samo 100€. Vsak nadaljnji otrok se doplača 5€.

***Torta ni vključena v ceno, lahko pa jo prinesete sami ali naročite preko nas. To je najbolj enostavna rešitev, saj imate tako all-inclusive rojstni dan in nobenih drugih skrbi. Namesto torte lahko izberete tudi cake popse. Za več informacij nas pokličite ali nam pišite. 

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA