OBČASNO VARSTVO

Občasno potrebujete varstvo za vašega malčka? Dopoldan, popoldan, zvečer? Prišli ste na pravi naslov. Mi bomo poskrbeli, da bo vaš otrok v dobrih rokah. 

 

Včasih starši potrebujejo večer zase, so povabljeni na poroko, imajo druge obveznosti, a ne vedo, komu bi lahko zaupali svojega otroka in brez skrbi uživali.

 

Zavedamo se, da je težko dobiti varstvo, zato smo se odločili, da vam ponudimo to možnost. Po dogovoru lahko za vašega otroka organiziramo občasno varstvo na vašem domu ali v naši igralnici. Poskrbimo tudi za otroka s posebnimi potrebami. 

POKLIČITE NAS in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vašega malčka!

Galerija:

OPOMBA: Starši se sami odločijo katero aktivnost bo otrok obiskoval. V primeru, da bo otrok preveč izstopal ali motil delo drugih, si pridržujemo pravico, da ga prestavimo v drugo skupino. Želimo delati za dobro vseh otrok, zato bomo v primeru več otrok s posebnimi potrebami, oblikovali manjše homogene skupine, kjer bodo vsi otroci prišli do izraza. Pedagogi in terapevti bomo sodelovali s starši in skupaj poskušali najti najboljšo rešitev za otroka, njegovo funkcioniranje in razvoj.

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA