top of page
NAŠ TIM

Strokovnjaki, ki v svojem poklicu uživajo, bodo v igralnici vašim otrokom predajali znanje, energijo in dobro voljo. Vsi imajo že nekajletne izkušnje z otroci in to delo preprosto obožujejo. Otroci bodo v naši igralnici v varnih rokah.

TINA KOCJAN
dipl. prof. šp. vzg.,
dipl. del. ter.

Energična. Iskrena. Nasmejana.

 

Tina se je že od malih nog rada ukvarjala z različnimi športi. Staršem se mora zahvaliti, da so ji omogočili čudovito, pestro ter barvito otroštvo in mladostna leta. Bila je aktivna na vseh področjih in to svojo energijo ohranja še danes.  

Končala je študij na Fakulteti za šport ter Zdravstveni fakulteti, smer delovna terapija. Veliko znanja in izkušenj je pridobila kot učiteljica, terapevtka in mama dveh otrok. 

Vso energijo, znanje in dobro voljo bo predajala naprej vašim otokom pri skupinskem delu (na aktivnostih) ali individualnih terapijah. Ob njej bodo otroci žareli v veselju in sreči.

 

Življenjski moto:

Kadar sonce sveti, 
ga probaj posneti, 
kadar pa sonca ni, 
bodi sonce ti.

 

ALIŠA PIVK
inštruktorica Angleščine

Energična. Zanesljiva. Pozitivna.

 

Ališa se lahko za ljubezen do tujih jezikov, zlasti angleščine, zahvali večim faktorjem: v prvi vrsti staršem, ki sta njeno zanimanje in izkušnje spodbujala z zanimivimi potovanji in vpisi na različne poletne šole. Vse, kar sta starša morda izpustila, pa je odkrila v filmih in knjigah, ki še danes ostajajo njena prava strast in njen najljubši hobi. Danes je študentka biologije na Biotehniški fakulteti, ki si z delom na letališču Brnik ali kot angleška varuška, financira poletna potovanja v eksotične dežele. Vašim otrokom bi rada skozi igro in zabavo predala najpomembnejša orodja za čim lepšo in veselo prihodnost.

 

Življenjski moto:

All you need is faith and trust

and a little bit of pixie dust.

 

VITA PEHARC
prof. spec. in reh. ped.

Pozitivna. Nasmejana. Aktivna. 

 

Vita je energična in nasmejana punca, ki svojo pozitivno energijo prenaša tudi na ljudi okrog sebe. Že od malih nog se ukvarja s športom in glasbo. Igra prečno in kljunasto flavto ter aktivno sodeluje v pevskem zboru Carmen manet, ki posega po odličnih rezultatih na tekmovanjih. Vita je diplomirala iz specialne in rehabilitacijske pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, kjer v letošnjem letu obiskuje magistrski študij. Vsa leta študija deluje kot prostovoljka pri Gorenjskem društvu za cerebralno paralizo, Sonček.

Svojo dobro voljo, energijo in znanje bi rada predala otrokom ter tako dodala novo barvo na poti do njihovega barvitega otroštva.

 

Življenjski moto:

Pobarvaj svoj svet!

 

EVA KRAMPL
prof. spec. in reh. ped. 

Energična. Vesela. Aktivna.

 

Eva je zgovorna in simpatična punca, ki po svetu hodi z nasmehom na obrazu. Od otroštva dalje jo v življenju spremljata glasba in šport. Igra klavir in se že 5. leto uči opernega petja. Eva je diplomirala iz specialne in rehabilitacijske pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, kjer v letošnjem letu obiskuje magistrski študij. Vsa leta študija je v okviru Zavoda za turizem Preddvor in Mestne knjižnice Kranj vodila bralne urice in ustvarjalne delavnice za otroke ter samostojno organizirala družabne urice za osebe s posebnimi potrebami. Zadnjega pol leta sodeluje kot prostovoljka pri Gorenjskem društvu za cerebralno paralizo, Sonček. Eva uživa v delu z otroki, saj se pri delu z njimi zabava in se od njih vedno nauči kaj novega. Svoj čas bi tudi v bodoče rada posvečala prav otrokom in skupaj z njimi na obraze risala velike nasmehe.

 

Življenjski moto:

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

MARUŠA PANGERC
dipl. graf. in med. teh.

Natančna. Odgovorna. Energična.

 

Marušo že od malih nog spremlja ustvarjalna žilica, prav tako pa se rada ukvarja z različnimi športnimi aktivnostmi. Diplomirala je na Naravoslovnotehniški fakulteti, smer Grafična in medijska tehnika. V letošnjem šolskem letu bo zaključila magisterij iz istoimenskega področja. Študijske počitnice vsako leto preživi kot prostovoljka pri Gorenjskem društvu za cerebralno paralizo, Sonček. 

Delo z otroki ji daje moč in energijo, prav to pa jim vrača tudi sama in tako otrokom na obraze pričara široke nasmehe. 

 

Življenjski moto:

The "earth" without "art" is just "eh".

 

JAN ŠMID
študent medicine

Komunikativen. Poln energije. Zabaven.

 

Jan je star 23 let in je študent 5. letnika Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Delo z otroki ga je od nekdaj veselilo in tudi pri nadaljnji karieri želi pomagati prav njim. Jan je učitelj alpskega smučanja in prav smučanju je posvetil velik del otroštva. Prav tako že 6 let sodeluje z Gorenjskim društvom za cerebralno paralizo, Sonček, kjer si je nabral veliko izkušenj na področju dela z otroki s posebnimi potrebami. Velik del prostega časa posveti športu, včasih poprime tudi za kitaro. Vse otroke bi rad navdušil nad zdravim načinom življenja. Jan je mnenja, da lahko s svojimi izkušnjami, znanjem in energijo, popestri vsakodnevno življenje otrok.

 

Življenjski moto:

Stay hungry. Stay foolish.

ROK INDIHAR
študent gradbeništva

Zabaven. Delaven. Zvest.

 

Rok je zabaven fant, ki s svojim šarmom in eleganco spravi sleherno še tako ''žalostno'' osebo v dobro voljo. Rad ustvarja in se ukvarja s športom ter prepeva, pa čeprav nima ravno posluha. V življenju je poskusil veliko različnih dejavnosti, ki mu pomagajo pri navezovanju stikov z otroki in seveda njihovimi skrbniki. Zavzet študent gradbeništva hitro poprime za lopato in se pridno loti kakršnegakoli dela, tudi mešanja betona. Že kar nekaj let sodeluje pri Gorenjskem društvu za cerebralno paralizo, Sonček, s katerim se udeležuje poletnih in zimskih (smučarskih) kolonij, kar mu je prineslo veliko izkušenj tudi z otroki s posebnimi potrebami, kar ga še posebaj veseli in v tem uživa. Skratka njegovo poslanstvo je osrečiti slehernega otroka na čim bolj zabaven način.

 

Življenjski moto:

Delam, delam, delam,

delam kot zamorc.

 

 

 

bottom of page