TOP HIP HOP

Tudi pri nas plešemo najbolj popularen ples HIP HOP & STREET.  Pri njegovi svetovni popularnosti imajo veliko vlogo filmi, predvsem pa videospoti znanih glasbenikov in raparjev, ki širijo svoja sporočila skozi vsepovsod prisotne medije. V koreografijah na hip-hop, r´n´b, rap in »hip hop« komercialno glasbo bomo združevali različne plesne stile hip hopa kot so locking, popping, breaking, elemente jazz tehnike, elemente nekaterih akrobacij in več kot to, preizkušali in odkrivali najnovejše plesne trike in se zraven tega neizmerno zabavali. Zakaj bi plesne spektakle zvezdnikov kot so Justin Timberlake, Beyonce, Chris Brown,…. opazovali le na televiziji MTV, ko pa lahko postane hip hop superstar tudi vaš otrok.

S programom TOP HIP HOP želimo otrokom ponuditi nekaj več od otroške igre in plesov. Želimo jih vključiti v trende, ki jih vidijo v svetu in kjer energija nima meja. Ko vidiš otroke, ki plešejo kot male zvezde veš, da je bila odločitev prava. 

 

Program bodo vodile izkušene plesalke in učiteljice. 

 

Plesalci in plesalke se nam lahko pridružijo PONEDELJKIH od 18.00 do 19.15 ure.

 

PLEŠITE Z NAMI in POSATNITE SUPER ZVEZDE! 

 

 

Galerija:

OPOMBA: Starši se sami odločijo katero aktivnost bo otrok obiskoval. V primeru, da bo otrok preveč izstopal ali motil delo drugih, si pridržujemo pravico, da ga prestavimo v drugo skupino. Želimo delati za dobro vseh otrok, zato bomo v primeru več otrok s posebnimi potrebami, oblikovali manjše homogene skupine, kjer bodo vsi otroci prišli do izraza. Pedagogi in terapevti bomo sodelovali s starši in skupaj poskušali najti najboljšo rešitev za otroka, njegovo funkcioniranje in razvoj.

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA