top of page

Za VAŠE otroke smo pripravili pester izbor aktivnosti v kateri se bo novo znanje in razvijanje malih sivih celic prepletalo z igro, zabavo, plesom. 

 

Aktivnosti so namenjene vsestranskemu razvoju otrok. Imajo različne tematike, a vsem je skupno GIBANJE, ki je ena od najosnovnejših človekovih danosti, potreb in pogojev. Tako zelo elementarna dejavnost je, da si brez nje ne moremo zamišljati človeka kot biološke vrste, in obenem tako nujna, da brez nje ni in ne more biti človekove ustvarjalnosti.

Prednosti naših aktivnosti:

- majhne skupine otrok,

- strokovno vodene aktivnosti, 

- aktivnosti potekajo v bližini vašega kraja,

- otroci niso izpostavljeni pritiskom,

- otroci enakomerno razvijajo celotno telo in um,

- aktivnosti prilagodimo tudi otrokom s posebnimi potrebami,

- vnaprej pripravljen program dela, ...

Naše AKTIVNOSTI so namenjene vsem otrokom, tudi otrokom s posebnimi potrebami, na katere včasih pozabimo, a si prav tako želijo pestrega otroštva. S pomočjo aktivnosti bomo krepili in razvijali vsa področja otrokovega razvoja.

S pomočjo naših aktivnosti želimo vsem otrokom zagotoviti PRIJETNO OTROŠTVO. Spoznali bodo veliko novega, okrepili motorični in senzorični razvoj ter pozitivno razvijali svojo osebnost.

POIŠČITE IN IZBERITE PRIMERNO AKTIVNOST ZA VAŠEGA OTROKA IN SE PRIDRUŽITE NAŠI VELIKI AKTIVNI DRUŽINI:

- ŠPORTNA GIMNASTIKA Z ELEMENTI RITMIKE IN AKROBATIKE (4 - 10 let)

- MALČEK GIBALČEK (1 - 2 leti, skupaj s starši)

- MINI ŠPORTNIK (3 - 4 leta)

- MAKSI ŠPORTNIK (5 - 6 let)

- PRIMA BALERINA (3 - 6 let; začetna in nadaljevalna skupina)

- IGRIVA ANGLEŠČINA (3 - 6 let; začetna in nadaljevalna skupina)

OPOMBA: Starši se sami odločijo katero aktivnost bo otrok obiskoval. V primeru, da bo otrok preveč izstopal ali motil delo drugih, si pridržujemo pravico, da ga prestavimo v drugo skupino. Želimo delati za dobro vseh otrok, zato bomo v primeru več otrok s posebnimi potrebami, oblikovali manjše homogene skupine, kjer bodo vsi otroci prišli do izraza. Pedagogi in terapevti bomo sodelovali s starši in skupaj poskušali najti najboljšo rešitev za otroka, njegovo funkcioniranje in razvoj.

bottom of page