MINI GLEDALIŠČE

Žirafica TIA je ponovno poskrbela tudi za MINI GLEDALIŠČE, ki vključuje 3 predstave polnih domišljije, humorja, glasbe, plesa ter nenavadnih preobratov kjer bodo mali obiskovalci ves čas neločljiv del zgodbe.

 

Otrokom nudimo, da že v rosnih letih vstopajo v svet gledališke umetnosti skozi prisrčne, kvalitetne, igrive in barvite predstave.

Primerno za otroke od 3. leta dalje! 

 

Predstave bodo potekale v Domu Janeza Filipiča v Naklem.

PREDSTAVE IN TERMINI:

- 18. 10. 2019 ob 18.00 - COPRNIŠKA ŠOLA ČAROVNICE MATILDE

- 20. 12. 2019 OB 18.00 - ČUDEŽNA NOVOLETNA OMARA

- termin bo znan naknadno - ŠKRATEK PRIJATELJČEK REŠI TEŽAVE

CENIK:

Cena posamezne predstave je 5 €.

Abonmajska vstopnica je lahko tudi zelo lepo darilo. Razmislite in obdarite svoje otroke, vnuke, nečake, prijatelje in preživite z njimi prijeten petkov večer.

Abonmajsko vstopnico vam pošljemo po pošti. 

Posamezno vstopnico lahko rezervirate in jo prevzamete 30 minut pred predstavo.

Več o predstavah in prijave na: igralnica.tia@gmail.com ali preko spletnega obrazca.

Opise posameznih predstav, si lahko ogledate v spodnjih okvirčkih.

Coprniška šola čarovnice Matilde
Če pogumen si, dobiš veliko čarovniške moči. 

Čarovnica Matilda išče svojega naslednika, ki bo skrbel za začaran grad. Zato je zbrala čarovnike in čarovnice vseh dežel, da jih preizkusi v čarovniški šoli. Naredili bodo čarovniški napoj in spremenili lepo princeso v grdo žabo. Naučili se bodo kuhati vreme, spoznali čarovniško abecedo, iz kamna naredili čarobni prah, skakali čez ogenj, se učili čarovniških plesov in za konec pojedli črve.

 

 

Trajanje: 30–35 minut
Za otroke stare: od 3 do 10 let

Produkcija:
Zavod Enostavno Prijatelji

Čudežna novoletna omara
Interaktivna predstava, kjer so igralci tudi otroci iz publike.  

Škratek Rumenko bi rad našel srečo. Išče jo že celo življenje, a je nikakor ne najde. Ko misli, da jo že drži za rep, se mu spet izmuzne. Najraje bi jo ujel v kletko in jo imel ves čas pri sebi. Ampak ne ve, kako izgleda, ne ve, kako do nje. V iskanju sreče se ustavi pri Modrem škratu, ki o vsem vse ve. Pove mu, da ima sreče veliko oči, dolge roke, lepe lase, mavrično ogrinjalo in da je okoli nič ni. Zaupa mu, kje se skriva sreča - sreča živi v Čudežni omari. Bo škratek Rumenko našel Čudežno omaro? Bo našel srečo? Samemu mu zagotovo ne bo uspelo, pridite in mu pomagajte. 

PO PREDSTAVI BO OTROKE OBDARIL BOŽIČEK. Za vse otroke bo prinesel majhna sladka darila. 

   

Trajanje: 40 minut

Za otroke stare: od 3 do 15 let

Produkcija:
Zavod Enostavno Prijatelji

Škratek prijateljček reši težave
Škratek uči lepega vedenja in prijateljstva.  

V veliki gobi sredi gozda živi Škratek Prijateljček. V gozdu opravlja pomembno nalogo: skrbi, da se živali in škratje med seboj lepo razumejo, si posojajo stvari, govorijo lepe besede, si zaupajo in so drug do drugega prijazni. Nekega dne pa ga nenavaden jok pripelje do Cvetke Marjetke, ki spregovori o svojih težavah s Tinkom Pobalinkom. Nato pa Škratek Prijateljček naredi načrt, kako bosta Tinka Pobalinka naučila lepega vedenja.

 

Trajanje: 35–40 minut
Za otroke stare: od 3 do 11 let


Produkcija: Zavod Enostavno Prijatelji

*V primeru, da bo prodanih premalo abonmajskih vstopnic, si pridržujemo pravico do odpovedi programa ter vračilo denarja.

**Otroci so veseli, razigrani, radovedni, otroško neposredni, in predvsem – majhni, vsaj za polovico manjši od nas odraslih. Vsem, tudi najmanjšim, želimo omogočili nemoteno spremljanje njim namenjenih predstav. Majhen otrok ne more uživati v predstavi, če pred njim sedi odrasel človek. Zaradi tega smo prvih deset vrst namenili otrokom. 
Vljudno vas prosimo, da za sebe rezervirate abonma v eni od vrst od 11. naprej, če želite prisostvovati predstavi. Če želite, da bi z vašim malčkom ali malčico sedela skupaj, lahko zanj/zanjo rezervirate sedež v 10. vrsti, zase pa vzamete sedež v vrsti za njim. V primeru, da ste abonma kupili samo otroku, ga seveda lahko pospremite do njegovega sedeža. Potem lahko otroka počakate v preddverju, kjer se imate možnost v miru okrepčati s pijačo ali kavo in prebrati kakšno revijo. 
Upamo, da bomo našim najmlajšim obiskovalcem s temi priporočili omogočili kar najboljšo izkušnjo pri spremljanju naših otroških predstav. 

***Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA