MALČEK GIBALČEK

Vodeni program na aktivnosti MALČEK GIBALČEK malim škratkom omogoča razvoj motoričnega in senzoričnega sistema. Preko različnih aktivnosti in s pomočjo prilagojenih materialov in okolja bomo postopno krepili otrokov razvoj na vseh nivojih funkcioniranja. Poleg ugodnega vpliva na motoriko in senzoriko, bomo pri otrocih spodbujali tudi sproščanje, razvedrilo, zabavo, socializacijo, sodelovanje in spoštovanje različnosti.

Oblikovati bomo poskušali čim bolj homogene skupine, da bo vsak otrok lahko maksimalno razvijal svoj potencial. Pri uricah bosta vedno prisotna terapevt ali pedagog, ki bosta skrbela, da bo vaš otrok užival v pestrem programu dejavnosti.

 

Napredek lahko pričakujete čisto na vseh področjih: pozornosti in koncentraciji, samoregulaciji, ravnotežju in koordinaciji, finomotoričnih spretnostih,...

Program MALČEK GIBALČEK traja 45 minut in je namenjen otrokom od 1. do 3. leta starosti. Zaželeno je, da je na uri prisoten kdo od staršev, babica, dedek, saj bomo pri uri krepili tudi medsebojne vezi.

Torej, očki, mamice, dedki, babice,... kdo si bo letos vzel čas za malčka in z njimi hodil na aktivno in zabavno vadbo?

Naš termin je SREDA od 17.00 do 17.45 ure v TELOVADNICI VRTCA MLINČEK. 

 

Rezervirajte si ta čas. Verjemite, otrok vam bo hvaležen!

Galerija:

untitled-4 2

untitled-4 2

untitled-4

untitled-2 3

untitled 2

OPOMBA: Starši se sami odločijo katero aktivnost bo otrok obiskoval. V primeru, da bo otrok preveč izstopal ali motil delo drugih, si pridržujemo pravico, da ga prestavimo v drugo skupino. Želimo delati za dobro vseh otrok, zato bomo v primeru več otrok s posebnimi potrebami, oblikovali manjše homogene skupine, kjer bodo vsi otroci prišli do izraza. Pedagogi in terapevti bomo sodelovali s starši in skupaj poskušali najti najboljšo rešitev za otroka, njegovo funkcioniranje in razvoj.

Športno terapevtsko društvo TIA
Cegelnica 2a, 4202 Naklo
PE - Naslov igralnice: GLAVNA CESTA 24, NAKLO (Zadružni dom)

 

igralnica.tia@gmail.com

telefon: 040 705 335

 

Vse pravice pridržane. © 2019 Igralnica TIA